*********************************************

середу, 30 січня 2013 р.

28.01 2013.
Дуже скоро ти і твої однокласники вийдете в безкрайній океан дорослого життя, цей океан, безперечно, великий і прекрасний: у його хвилях грає небесна блакить, його глибини зберігають таємниці поколінь, які, саме тобі належить розгадати. Але океан життя повний також бурь і туманів, ураганів і штормів. Ти -  капітан корабля під назвою «Моє життя», капітан, який розробляє маршрут дотримання і щодня, годину, хвилину кидає виклик стихії, вирішує,  якою дорогою  рухатися до мети.
 Подібно до капітана корабля, тобі належить приймати відповідальні  рішення: що потрібно зробити не лише сьогодні і завтра, але і  через тиждень, через місяць, через рік. Твоє майбутнє залежить, перш за все від тебе. Це твоє життя і ти за нього відповідаєш. Ти біля керма свого життя.
 Допоможи собі сам в розкритті своїх внутрішніх можливостей,  знайти свою дорогу до успіху.

"Я-це Я"-  при підготовці до цього заняття практичним психологом Л.В..Лозняк були враховані побажання членів клубу. "Кожна перемога починається з перемоги над собою"- цей девіз пройшов червоною стрічкою крізь все заняття. Учні виконували вправи на самопізнання: вчилися виявляти своі чесноти та недоліки, активно обговорювали проблеми юнацького віку. Жваво та цікаво пройшла вправа "Інтерв*ю", де кожен учень відповідав на своє питання:
Чи задоволений ти своїм характером?
Чи все тебе влаштовує в своєму житті зараз?
Що у тебе виходить краще всього?
Що б ти хотів змінити  в собі? і так далі.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар